Zadruga

Parovi

Zadruga 2: David Dragojević napustio rijaliti zbog suđenja!

David Dragojević je u tajnosti napustio rijaliti "Zadruga 2" na nekoliko sati zbog suđenja. Morao je da se odazove pozivu Prekršajnog suda u Novom Sadu zbog procesa koji se vodi protiv njega.

Zadruga 2: David Dragojević napustio rijaliti zbog suđenja! Foto: InstagramDavid Dragojević se na sudu pojavio zbog procesa koji se vodi protiv njega jer nije prijavio radnicu u restoranu čiji je vlasnik. Bio je primoran da ispuni svoju zakonsku dužnost, pa je rijaliti napustio u pratnji obezbeđenja, a na suđenju je shvatio da ga očekuje drakonska kazna. Dobro obavešten izvor kaže:

"Davidu je još dok je bio u "Parovima" njegov brat Dejan pretio da će ga prijaviti jer radnica u njegovom lokalu radi na crno. On se javio u program uživo i rekao da se ne ćudi ako dobije poziv na sud. Ipak, trebalo je mnogo vremena da se proces pokrene. Inspekcija je uletela u njegov restoran u Veterniku i utvrdila da radnica nema ugovor o radu. Tada je protiv Dragojevića podneta prekršajna prijava."

Učesniku rijalitija "Zadruga 2" se na teret stavlja još nekoliko prekršaja:

"Davidova radnica nije bila prijavljena i nije obavila sanitarni pregled, što znači da je David svesno mogao da naruši zdravlje ljudi angažujući osobu koja je priremala hranu, a da prethodno nije utvrđeno zdravstveno stanje. Dragojevićeve redovne mušterije su počele da zaziru od njega i njegov restoran zaobilaze u širokom luku, pa je promet u njemu znatno pao. Iako njegova majka Biljana svaki put kada se javi u programu govori da mu posao ide odlično dok je u rijalitiju. Pored toga što Davidova radnica nije imala sanitarnu knjižicu, Dragojević je i utajio porez jer toj ženi nije plaćao doprinose. Njemu sada ozbiljno preti drakonska kazna koja može iznositi i do dva miliona dinara."

David je tajno izveden iz "Zadruge" 17. oktobra, a kada je stigao u Prekršajni sud u Novom Sadu, nije se preterano uznemirio zbog spora koji se vodi protiv njega. Pokušao je da se opravda da je bio u Americi kada je radnica zaposlena u njegovom restoranu, međutim, izvlačenje mu nije pomoglo jer je neminovno da će morati da plati veliki ceh za svoj prestup.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/ Alo

Povezane vesti:


>