TV Show

Parovi

Kako je jedan udomljeni pas postao zvezda modnog bredna!

Pas je čovekov najbolji prijatelj! Iz ljubavi se rodila i ideja o poslovnoj prilici koju je kreativna polovina ovog tandema svojim rukama sprovela u delo. Andrea Nanut i Nemanja Luković su veliki ljubitelji četvoronožnih prijatelja. Kako je jedan udomljeni pas postao zvezda modnog bredna!

Kako je jedan udomljeni pas postao zvezda modnog bredna! Screenshoot



Upravo je jedna kuca inspirisala ovaj mladi par da pokrene sopstvenu proizvodnju aksesoara za četvoronožne prijatelje i na taj način uplovi u vode preduzetništva. Kiki, Andrein pas, glavni je “krivac” i inspiracija po kojoj su osmišljeni ime i logo ovog veselog preduzeća, a to da je miljenica među ljubimcima, izgovara se sa šapatom kako njihove druge kuce ne bi bile ljubomorne na novu zvedu u domu. 

Od oktobra, u okviru projekta “Super Srbija”, na policama odabranih Roda marketa se ekskluzivno mogu naći Kiki Pet Accessories setovi za kućne ljubimce koje čine: marama veselog dezena, podjednako “otkačena” mašna, ogrlica i povodac - sve jedinstvenog dizajna i od kvalitetnih materijala. Kako je jedan udomljeni pas postao zvezda modnog bredna za pse, saznajte uskoro u novoj epizodi “Super Srbije” u nedelju od 18.45h na Prvoj.

“Super Srbija” je emisija o ljudima koji veruju u svoje snove više nego što se plaše neuspeha.  Svake nedelje na Prvoj televiziji saznaćemo šta je ključni sastojak svakog uspeha i zašto je preduzetništvo najbolja škola koju možemo proći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>