Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Opšti haos! David nasrnuo na Aleksandru! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 2" sinoć je pušten snimak Lune i Davida, tačnije scena kada su oni vrlo bliski. David je nasrnuo na Aleksandru, nastao je ošti haos!

Zadruga 2: Opšti haos! David nasrnuo na Aleksandru! (VIDEO) Screenshoot



David Dragojević je koristio svaku priliku da dodirne ili poljubi Lunu, a sve to pratila je pesma "Zabranjeno da te volim". Po završetku klipa, Luna je odmah ustala da odbrani sebe:

"Ako ovde neko vidi emocije i ljubav ja onda ne treba da se družim ni sa jednim muškarcem! Ovo je katastrofa! Vi ćete mene stvarno naterati da do kraja rijalitija ne razgovaram ni sa jednim muškarcem, sedeću tamo u ćošku pa da vidim da li ću biti zanimljiva, a ova pesma je napravljena za mene i Slobu i bolesno je da je koristite za ovo."

Aleksandra je počela da plače i otkrila da ne može da veruje da neko pravi ovakve klipove samo kako bi njima naškodili:

"Meni je teško jer neko hoće da nas razdvoji."

Nije mogla da se smiri iako je David pokušavao da joj objasni da nema potrebe za dramom, ali ni u jednom momentu nije krivila Lunu:

"Na mene se vrši pritisak. Nisi ti kriva, Luna. Na ovom snimku nema ništa. Na mene se vrši pritisak, i ja pucam."

Uključila se i Marija Kulić, koja je provocirala Davida, te je uskoro nastala opšta svađa. Marija, Aleksandra i David, nasrtali su jedni na druge, ne mogavši da smire strasti, a obezbeđenje je jedva sprečilo fizički kontakt. David je Aleksandru bacio na krevet. Pogledajte!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>