Region

Svet

Đorđe Balašević: Prvi koncert rasprodat! Novi datumi 4. i 6. decembar!

Prvi koncert rasprodat! Novi datumi 4. i 6. decembar! Đorđe Balašević je najavio koncert za 2. decembar i ako niste nabavili karte do sada, imate priliku da to učinite za sledeća dva koncerta.

Đorđe Balašević: Prvi koncert rasprodat! Novi datumi 4. i 6. decembar! PromoTrg Nikole Pašića od jutros je praktično blokiran, jer stotine ljudi od zore strpljivo čeka kako bi kupili ulaznice, za pre samo dva dana najavljen koncert Đorđa Balaševića u Kombank Dvorani 02. decembra. Red se formirao još u 6 sati ujutru, a sada je stigao čak do gradske fontane na trgu.

Zbog ogromnog interesovanja u prodaju su puštene i karte za druga dva termina 04. i 06. decembar, a po svemu sudeći red ispred Kombank Dvorane će ostati do kasnih večernjih sati. 

Balašević će nastupiti prvi put u Kombank Dvorani, na mestu gde je održao svoje prve solističke koncerte pre čak 40 godina. "Kalendar mog detinjstva" je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme,  tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đ ole. 

Zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, Protinu kći, Ne volim Januar, Finu laganu stvar i uvek neku novu pesmu. Kako najavljuju organizatori program traje dok se ne završi, a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>