Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

Pinkove zvezdice: Darija Vračević rasplakala Leontinu i Gocu!

Darija Vračević je ostavila neizbrisiv trag u drugoj sezoni dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Sada je rasplakala Leontinu i Gocu. Žiri je saglasan da je ona napredovala 100 stepenika.

Pinkove zvezdice: Darija Vračević rasplakala Leontinu i Gocu! Screenshoot / Youtube



Darija Vračević izvela je numeru "Težak život" i "Tomorrow" iz mjuzikla "Annie". Ona je svojim talentom uspela da rasplače članice žirija, Gocu Tržan i Leontinu Vukomanović, koje su bile oduševljene ovim nastupom. Leontina je rekla:

"Ovo je zvezda brodvejskog muzikla, mislim da ovo neće niko da prevaziđe. Kad bih mogla da dodelim desetku nekome, to bi bila ti. Toliko si dirljiva, teatralna, toliko si u glumi, u plesu, u pevanju... Pevački si postala kuća, a ne dete."

Goca Tržan:

"Neki su stagnirali, uljuljkali su se time što su bili u "Zvezdicama", a na njoj se vidi i čuje koliko je radila na sebi. Pevala si prosečno u drugoj sezoni, međutim sada toliko zrelo i ozbiljno pevaš. Ne znam da li ovaj mjuzikl postoji u Srbiji, ali ti si se svakako kandidovala za njega. Toplo ti savetujem da odeš na audiciju jer si neverovatna, nisi napredovala jedan stepenik, nego sto stepenika ."

Kako je izgledao ovaj fenomenalan nastup pogledajte u nastavku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>