Region

Svet

Željko i Jovana se nisu podnosili, a onda im se dogodila ljubav!

Bili su u dugim i ozbiljnim vezama! Jovana i Željko Joksimović se nisu podnosili, a onda im se dogodila ljubav. Prekinuli su duge i ozbiljne veze koje su oboje imali i sada su najskladniji par srpske scene.

Željko i Jovana se nisu podnosili, a onda im se dogodila ljubav! Foto: Instagram



Jovana i Željko Joksimović već deset godina uživaju u ljubavi. Imaju troje dece, sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. Upoznali su se 2008. godine dok su bili voditelji Evrovizije u Beogradu. U to vreme oboje bili u dugim vezama, a onda je odjeknula vest  u javnosti da su se zaljubili i raskinuli svoje duge veze kako bi bili zajedno. 

Jovana je pre toga bila u ozbiljnoj vezi sa bivšim direktorom BK televizije Aleksandrom Zeremskim, koji joj je tada bio i verenik, a pevač je bio sa voditeljkom Adrianom Čortan. Oboje su odlučili da ostave ljude sa kojima su i krenu ljubavnu avanturu koja im se spontano desila. Jovana je ranije govorila da je to bila "ljubav na prvi dodir" ali nije bilo baš tako. Isprva je bilo između njih, kako su sami priznali, netrpeljivosti, pa tek onda ljubav. Opirali su se osećanjima u početku, kako to uglavnom biva kad je velika ljubav u pitanju.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>