Farma

Parovi

Oglasili se Sara i Vojke na društvenim mrežama o raskidu i koliko ih to boli!

Sara Reljić i reper Vladan Vojnović Vojke važili su za najskladniji par u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga", međutim njihova romansa je pre nekoliko dana doživela krah.

Oglasili se Sara i Vojke na društvenim mrežama o raskidu i koliko ih to boli! Foto: Printscreen/InstagramNakon što se Sara obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, to isto je učinio i Vojke, koji je otkrio u kakvom su oni sada odnosu.

Dragi ljudi, teška srca želim da vas i ja obavestim da Sara i ja nismo više zajedno. Ćutao sam o ovome dok zajedno nismo ovo odlučili da saopštimo jer je naša veza bila pod burnim okom svih ljudi koji su nas voleli i oni koji nisu. Hvala svim dobrim ljudima koji su nas podržavali i kojima smo davali veru u ljubav. Hvala vam na svemu! Sara je divna osoba i nismo ni u kakvom hejtu i želim joj svu sreću ovog sveta. Molio bih vas sve da nas ne pitate šta, kako i zbog čega jer nema smisla da objašnjavamo. U dobrom smo odnosu i nadam se da će tako i da ostane ", napisao je Vojke na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOJKE (@vojke_djans) onA zatim se i sara oglasila sa porukom svojim vernim pratiocima:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on


Podsetimo se njihove ljubavi kakva je bila: 
 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>