TV Show

Parovi

Magazin IN: Sloba Radanović zaprosio koleginicu! (VIDEO)

Odlučio je da se ponovo oženi!? U emisiji "Magazin IN" pevač Sloba Radanović zaprosio koleginicu! Budite uz TV Pink u subotu, 20. oktobra od 17 časova i ne propustite još jednu epizodu vaše omiljene emisije.

Magazin IN: Sloba Radanović zaprosio koleginicu! (VIDEO) Foto: InstagramSanja Marinković će ove subote u novoj epizodi emisije "Magazin In" ugostiti mnoge zanimljive ličnosti iz sveta poznatih. Njeni gosti će biti doktor Miodrag Colić, rijaliti zvezda Gordana Džehverović, pevač Sloba Radanović, pevačica Maja Berović i spisateljica Vesna Dedić. 

Voditeljka Sanja Marinković upitala je Slobu:

"Otkad si izašao iz one čuvene emisije u kojoj smo te gledali koliko puta si imao već devojku?"

Sloba je kratko odgovorio "Svaki dan!" U emisiji će njeni gosti pričati o "savršenoj supruzi" i o tome šta pod tim misle, a Sloba je na to imao veoma zanimljiv komentar:

"Ja sam čovek koji uvek ugađa ženama dok osećam potrebu za tim."

Vesna Dedić je izjavila:

"Najviše volim kad se ugojim pa ga pitam "je l' misliš da sam se ugojila", a on kaže "nisi". Jao, presrećna sam tad, iako znam da laže."

U jednom trenutku pašće čak i prosidba. Naime, Sloba Radanović je pitao Maju Berović da se uda za njega, a da li je ona pristala saznaćete ako budete uz TV Pink u subotu, 20. oktobra od 17 časova.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>