Farma

Parovi

Zadruga2: Bora napao Miljanu zbog emocija koje gaji prema Marku!

Odavno je poznato da Miljana Kulić ima osećanja prema Marku Miljkoviću skorašnjem učesniku rijaliti programa zbog čega ju je i Bora napao.

Zadruga2: Bora napao Miljanu zbog emocija koje gaji prema Marku! Foto: Printscreen/YouTubeMiljana negira tvrdnje njenog prijatelja Bore Santane koji je smatrao da ona krije duboko u sebi svoja osećanja i da ih potiskuje prema Marku. zbog toga što je bio u vezi sa Majom Marinković.

Jutros je odlučila da javno zamoli Boru da je više ne uzima u usta u tom kontekstu. Zatim mu je spomenula rak ranu Macu Diskreciju.

Stvarno si prava klošarčina, na žurci mi se kuneš kako me više nećeš sprdati. Budeš li nastavio da me spominješ sa onim ološom, znaš na kog mislim, svuda ću po Zadruzi da pišem i crtam Macu, pisaću Senada i Bora. Sve dok tako budeš radio ja ću da ti uništim život ovde.- pretila je Miljana.

Bora joj je nakon toga uzvratio jako drsko : " Budeš li to nekada uradila, ja sa tobom ne bih govorio više".
Miljana nije prestala da se svađa i opet mu je odbrusila : "Mira nećeš imati od mene, to ti obećavam. Zapamti me, možemo da se zezamo na drugi način. Samo nemoj da mi spominješ ološa"

Na samom kraju su se zagrlili prijateljski.

Pogledajte ceo video snimak: 
 

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>