Region

Svet

Ekluzivno u emisiji "Ami G Show": Nataša Bekvalac PRVI PUT pred kamerama govori o razvodu od Luke i svemu kroz šta je prošla!

Ekluzivno u emisiji Privatna arhiva


U jednoj od najgledanijih emisija, "Ami G Show", vas u utorak 16. oktobra od 22:15 časova očekuje ekskluziva, jer u studio kod Ognjena Amidžića dolazi Nataša Bekvalac.
Popularna pevačica će prvi put posle podnošenja zahteva za razvod od Luke Lazukića i tužbe za porodično nasilje govoriti iskreno o svemu kroz šta je prošla.
Nataša je u aprilu ove godine Luku optužila da je fizički nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju, nakon čega ga je tužila i podnela zahtev za razvod braka. Sudski proces je i dalje u toku, a Nataša će u emisiji "Ami G Show" prvi put pred kamerama ispričati svoju stranu priče.

Na veliku radost svih koji je vole, Nataša će najaviti i novi album, na kom radi već neko vreme, a  govoriće i o nedavno objavljenoj pesmi "Mala plava", koju je radila sa trenutno napopularnijim producentom Cobijem. Pesma "Mala plava" izašla je pre nešto manje od deset dana, a već ima više od dva miliona pregleda i zauzima drugo mesto na trendingu na Jutjubu u Srbiji.

Očekuje vas još jedna ekskluziva, s obzirom da je Bekvalčeva za emisiju "Ami G Show" otvorila vrata svog stana.
Još mnogo toga vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 16. oktobra od 22:15 časova samo na TV Pink!

Viber

Autor: T.R
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>