Region

Svet

Dečko poznate pevačice slao nepristojne poruke Anđeli Veštici!

Dugogodišnji dečko poznate pevačice Aleksandre Bursać, slao nepristojne poruke Anđeli Veštici! Pevačici se svet srušio kada je saznala šta joj je radio iza leđa jer je sa njim planirala stvaranje porodice.

Dečko poznate pevačice slao nepristojne poruke Anđeli Veštici! Foto: Instagram



U životu pevačice Aleksandre Bursać nastao je opšti haos! Naime, njen dugogodišnji dečko Zoran poslednjih meseci slao je vulgarne poruke i zvao na divlji seks Anđelu Vešticu! Kako se navodi, on je Anđelu kontaktirao preko Instagrama, na kom su i vodili komunikaciju sve dok ona nije saznala da je on zauzet:

"Istina je da mi je dečko Aleksandre Bursać slao poruke, ali ja tada uopšte nisam imala pojma niti da on ima devojku, niti da je njen momak. Moram da kažem da je on mene prvi kontaktiao. Čim sam saznala čiji je dečko, blokirala sam ga."

Aleksandra je bila u šoku kada je saznala šta je njen dečko radio:

"Žao mi je što me ona nije nazvala da mi kaže: "Dečko ti je dno dna". Ljudski je da znam s kim imam posla. Svet mi se srušio u trenutku. Ja sam sa njim i decu planirala. On mi je priznao i rekao da je sve to bila sprdnja. Otišla sam iz stana, dok on ima rok da se iseli."

Aleksandra se ovim povodom oglasila i na društvenim mrežama i potvrdila priču. O toj temi, kako je navela ne želi više da govori.
 
 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>