Region

Svet

Pesma Svet sa kojom će nas Bojana predstavljati na - Dečjoj pesmi Evrovizije 2018! (VIDEO)

Pesma "Svet" sa kojom će nas Bojana Radovanović predstavljati na "Dečjoj pesmi Evrovizije 2018" - “Junior Eurovision Song Contest 2018”. 

Pesma Svet sa kojom će nas Bojana predstavljati na - Dečjoj pesmi Evrovizije 2018! (VIDEO) PromoRadio televizija Srbije, kao članica EBU - Evropske radio difuzne unije, organizuje izbor i učešće predstavnika Srbije na takmičenju “Dečja pesma Evrovizije” koje će ove godine biti održano 25. novembra u Minsku, u Belorusiji.

Predstavnica Srbije je trinaestogodišnja Bojana Radovanović koja će izvesti pesmu “Svet” kompozitora Marije Marić Marković, poznatije kao Mari Mari. Bojana je odličan đak i vrlo aktivan učesnik svih školskih i vanškolskih aktivnosti, naročito onih koji se prepliću sa muzikom.

Osvajala je brojne nagrade na opštinskim i gradskim takmičenjima, takođe je učestvovala na brojnim domaćim i regionalnim muzičkim dečjim festivalima i postizala je zavidne rezultate.Sa velikom odgovornošću se posvetila pripremi za “Dečju pesmu Evrovizije” i  ponosna je što ima priliku da u svetu predstavlja svoju zemlju Srbiju.  

Svet

Svet
postoji jedan svet
tu živi ljubav, mir, radost i lepota
ako vidiš
tvoj je

Svet
nama ostaje
za pravi put treba čisto srce
ono dečije

I neka mir
zauvek bude dom duša svih
jedino ljubav uvek je
pravi pobednik
i kako misliš tako je
ko bajagi stvarnost može da postane
moguće je, moguće
ako veruješ

Svet
nama ostaje
za pravi put treba čisto srce
ono dečije
svet
postoji jedan svet
traži ga tu je kao u igri skrivanja
naći ćes
ako veruješ


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>