Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Devojka je umrla ispred mene u venčanici! (VIDEO)

Zlata u rijalitiju "Zadruga 2" ispričala svoju tešku životnu priču i opakoj bolesti sa kojom se borila ali i o događaju sa jedne svadbe koji ju je jako potresao. Đurkovićeva je ispričala: Devojka je umrla ispred mene u venčanici!

Zadruga 2: Devojka je umrla ispred mene u venčanici! (VIDEO) Screenshoot / YoutubePevačica Zlata Đurković svoje izlaganje počela je sa dešavanjem sa svadbe na kojoj je pevala. Ova zadrugarka je zatim rekla kako je mlada koja se toga dana udavala, preminula ispred nje:

"Ja sam pre osam godina sa jednom dragom ekipom iz Užica, otišla da radim jednu svadbu u Bratuncu. U sali je bilo 500 ljudi. Nakon tog samog momenta venčanja, mlada je prišla i zamolila me za jednu pesmu. Tražila je pesmu "Pođite bez mene". Ona je u jednom trenutku pala ispred mene, 24 godine je imala. Ja sam ustanovila da je sigurna smrt, devojka je umrla u venčanici."

Zlata je zatim počela da priča o bolesti koju je dobila sedam dana posle ove svadbe. U jednom trenutku je zaplakala kao i većina ukućana koji su slušali emotivnu priču koju je pred kamerama iznosila Đurkovićeva:

"Nakon toga, nakon te situacije, mi smo imali udes. Ja sam sedam dana nakon toga dobila najobziljniji oblik virusa koksaki. Napao mi je srce. Tri godine majka me je hranila na slamčicu. Nisam prepoznavala svoju decu tada. Imam ozbiljne posledice od toga."

 Ispričala je i da su članovi njene porodice bili uz nju sve vreme u najtežim trenucima. Zlata je istakla i da se zbog svega trudi da bude i dalje jaka, a zatim se izvinjavala svojim cimerima zbog suza.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>