Region

Svet

Severina sama objavljuje fotografije, unajmio sam psihijatra za sina!

Iako ona na fotografijama pozira sa njegovom narukvicom, Milan tvrdi da su nastale nakon njihovog rastanka i tvrdi: Severina sama objavljuje fotografije, unajmio sam psihijatra za sina!

Severina sama objavljuje fotografije, unajmio sam psihijatra za sina! Foto: InstagramMediji ponovo bruje o golim fotografijama Severine Kojić koje su nedavno dospele u javnost. I dok pevačicin tim tvrdi da je za sve odgovoran "njen bivši partner", misleći na Milana Popovića, biznismen kaže da je Seve sama plasirala u medije ove fotografije:

"Fotografije, kojih ima mnogo i u različitim ambijentima, očigledno su napravljene ili da se nekome pošalju, ili da budu objavljene u javnosti."

On izričito tvrdi da nema nikvakve veze sa ovim fotografijama, dodajući da su fotke nastale nakon što su se oni razišli, iako mediji tvrde drugačije, jer Severina na ovim fotgrafijama nosi vrednu narukvicu koju joj je bivši muž poklonio. Milan napominje i da je zabrinut za sina koji je krenuo u prvi razred. Zbog toga je angažovao psihologa:

"Bojim se da bi zbog ovih fotografija druga deca našeg sina mogla da izvrgnu ruglu. Pažljivo pratim celu situaciju, već sam angažovao psihologa koji će raditi sa Aleksandrom ako procenim da je ugrožen poslednjim ispadom svoje majke."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>