Region

Svet

Ena Popov: Stanija, kurvo! Stanija: Ena ti si drolja

Prepucavanja koja su svojevremeno pevačica Ena Popov i starleta Stanija Dobrojević imale preko novina, nastavila su se nedavno i na ”Facebook-u” kada su, navodno, jedna drugu počastile sočnim psovkama i sve to (opet!) zbog Gojka Kačara.

Ena Popov: Stanija, kurvo! Stanija: Ena ti si drolja



Konverzaciju je započela Ena kada je Staniji na „fejsu“ poslala poruku da je ostavi na miru.

"Kravo, zar ti nisam bila jasna da sam zaobišla tvoje teme o Gojku po novinama! Molim te da me se kloniš jednom za svagda" - obratila se pevačica starleti, koja joj nije ostala dužna.

"Ha, ha, mala, ja sam ti lepo rekla da sa Gojkom ništa ozbiljno nije bilo. Nemoj da insistiraš na prošlim temama"- odgovorila je Stanija.

Ena: Devojko, vidim da si „onlajn“ na „fejsu“, da ti malo probijem u monitor ja, a??? Aj‘ okani me se, bolan! Jel ti milo što te je on je*ao, aj‘ sad iskreno?

Stanija: Pogrešno si informisana, ha, ha, ha. Čujem da su renovirali „Grand“! Mogli su i tebe malo da renoviraju, ali po mozgu.

Ena: Alo, kučko, ti si ovo započela, ostavi se Gojka, da ti ja ne bih dolazila u Njujork. Ti, modelu, bolje se ne mešaj u moj život i „Grand“, jer nemaš pojma ni o čemu. On me voli, za razliku od tebe, kravo!

Stanija: Ovo je najgluplja izjava što sam čula! Znači, ne verujem. Pala si na niske grane, Enice! Ja da sam htela, mogla sam ostati s njim, ne bih ga šutnula!

Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je*eš sa svakim i onim dedom iz „Plejboja“, ne daje ti za pravo da napadaš mene – srpsku divu! Smanji doživljaje!

Stanija: Ha, ha, slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića…

Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?

Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal… Raspitaj se kad si već tu… ha, ha, ha.

Ena: Ha, ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom.

Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I … Finito!

izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>