TV Show

Parovi

Ami G Show: Usred emisije Anabela pozvala Slobu Radanovića! (VIDEO)

U emisiji "Amidži šou" gostovali su Ljuba Pantović, Anabela Atijas i Gagi Đogani, gde je majka Lune Đogani progovorila o odnosu modne blogerke i Slobe Radanovića, a zatim je usred emisije Anabela pozvala Slobu Radanovića!

 Ami G Show: Usred emisije Anabela pozvala Slobu Radanovića! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeAnabela se pohvalila da Luna ima mnogo poveranja u nju, a kao dokaz toga je to što joj je modna blogerka ostavila svoj mobilni telefon pred ulazak u Zadrugu. Ona je izjavila da zna da su se Luna i Sloba videli pre nego što je njena ćerka postal aučesnica druge sezone najluksuznijeg rijalitija, ali i da zna kada su se poslednji put čuli:

"Da, videli su se pre ulaska. Ja znam sve ali ne želim ovde da iznosim. Ona meni priča sve. Šestog septembra su se čuli u 01:22h. Sedmog je bio video poziv. "

Veliko iznenađenje dogodilo se kada je Anabela slučajno pozvala Slobu pokušavajući da pogleda da li ima još neki poziv koji je zaboravila da spomene, a onda je u studio nastao veliki smeh. Anabela je uzviknula:

"Ju, ja sam njega pozvala!"

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>