Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Stanija konačno iskrena?! Ne možete da se poredite sa njim! (VIDEO)

Prijateljstvo Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića tokom njihovog boravka na "Farmi" bila je tema o kojoj su dugo i temeljno razgovarali učesnici rijalitija "Zadruga 2". Da li je Stanija konačno iskrena kada kaže: Ne možete da se poredite sa njim!

Zadruga 2: Stanija konačno iskrena?! Ne možete da se poredite sa njim! (VIDEO) Foto: Instagram



Lepi Mića, Zorica Marković, Vladimir Tomović i Stanija razovarali su o njenom odnosu sa Kristijanom. Starleta je tom prilikom objašnjavala kako je sve to izgledalo:

"Mi smo bili Kristijan, Balerina, Jasmina Medenica i ja kao ekipica. Tako je krenulo. Medenica je bila zaljubljena u njega. Njih dve su ratovale, a ja sam bila druga, ali je Kristijan mozak operacije. Šta je on radio, svaka čast! Ne možeš da porediš priču Stanija i Kristijan i ovo! Nikada se nismo prepustili emocijama!"

Zorica je odmah iznela svoje mišljenje o tome:

"Pa isto radiš! Znači sve si glumila sa Kristijanom na Farmi? Isto si se ponašala ovako prema Kristijanu!"

Zorica je zatim rekla Staniji kako smatra da njen odnos i ljubavna veza sa Vladimirom Tomovićem neće opstati van kamera, jer se Tomović po stavovima pevačice potpuno razlikuje od Stanije. Na šta je starleta nervozno odgovorila, "neka bude da sam glumila". Vladimir je bio ljut:

"Ovo je za mene sve novo! Pos*rem se na sve koji su glasali za devojku koja je bila na ramenu oženjenog muškaraca ceo rijaliti! Kako si to mogla kada čovek ima ženu i dete?"

A onda je Stanija priznala da bi volela da Golubović uđe u rijaliti "Zadruga 2":

"Volela bih da Kristijan uđe i da ga vidite! On je šoumen! Vi ne možete da se poredite sa njim!"

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>