Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Šokantni detalji! Ovo niste mogli da čujete! (VIDEO)

Sinoć su učesnici rijalitija "Zadruga 2" odgovarali na ,,Pitanja gledalaca", a posebnu pažnju privukao je Vladimir Tomović koji sve više pokazuje posesivnost koju oseća prema svojoj devojci Staniji. Šokantni detalji! Ovo niste mogli da čujete!

Zadruga 2: Šokantni detalji! Ovo niste mogli da čujete! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeVladimir Staniji svakodnevno zabranjuje da radi sve ono što njemu smeta i što povređuje njegov ego, a Staniji sve teže pada to što se oseća potčinjeno. Ona je u Rajskom vrtu razgovarala sa Nikolom Bokunom, a onda je briznula u plač kada mu je otvorila dušu i ispričala za šta joj je sve Vladimir pridikovao:

"Sve mi živo brani, jutros smo se svađali do 8. Prebacio je za Bojana i tražio je da se zakunem da do kraja rijalitija neću pričati sa njim. Ovde je jako teško da budeš na krv i nož i da u isto vreme spavaš i jedeš sa njim."

Bokun je pokušao da je uteši:

"Ali, tebi Olja ništa smrtno nije uradila, ali ja pevam sa njom, šta da radimo. To moraš da rešiš na vreme. Kako postaviš stvari, tako će ti i biti"

Pokušala je da mu opiše šta je sve guši:

"Pita me: Odakle tebi pravo da praviš balans? Ima da poštuješ samo moju reč i moje principe. To me guši, ne prija mi to. On se meni stvarno svideo i interesantan mi je, ali počinje da me guši. On mi ne da da igram na krevetu, non stop neki komentari, ružno je. Uradila sam sve da bude siguran u sebe."

Nikola je tešio, a onda je ona iznela neke detalje koje do sada nismo čuli jer su se dešavali između njih dvoje, a ispod pokrivača. Detaljno o ovome pogledajte u video snimku ispod teksta.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>