TV Show

Parovi

Lepa Brena gošća Ivana Ivanovića! Petak od 22 časa na Tv Prvoj!

Pevačica Lepa Brena gošća Ivana Ivanovića! Petak od 22 časa na Tv Prvoj! Govoriće o karijeri, receptu za uspeh i još mnogo zanimljivih tema, zato ne propustite "Veče sa Ivanom Ivanovićem."

Lepa Brena gošća Ivana Ivanovića! Petak od 22 časa na Tv Prvoj! PromoNajpopularnija pevačica bivše Jugoslavije, Lepa Brena organizuje veliki koncert u beogradskoj Areni 20. oktobra u sklopu turneje “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva”. Ovim koncertom proslaviće 35 godina muzičke karijere, ali i svoj rođendan. 

Naša najtiražnija pevačka zvezda, koja iza sebe ima 40 miliona prodatih muzičkih zapisa, obradovaće publiku nezaboravnim hitovima, a vrhunski muzički događaj najaviće sutra u emisiji Ivana Ivanovića od 22 časa na Tv Prvoj.

O tome šta očekuje publiku na koncertu, ali i o karijeri, receptu za uspeh i trajanje, momentima koje nikada neće zaboraviti, preplitanju profesionalnog i privatnog života, pričaće domaćinu.

Pored Vlade Kovačevića koji se od ove sezone pridružuje komičarima, specijalni gosti ove večeri biće Srđan Timarov i Aleksandar Srećković Kubura

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>