Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Iznenadila mnoge! Luna bez dlake na jeziku o svima! (VIDEO)

Iznela je mišljenje o cimerima u rijalitiju "Zadruga 2" i iznenadila mnoge. Luna bez dlake na jeziku o svima! Neke ne poštuje i nije joj bio problem da to javni i iznese. Neko joj je iritantan, nekoga ne poštuje ali ono što je poručila Marijani izazvalo je haos.

Zadruga 2: Iznenadila mnoge! Luna bez dlake na jeziku o svima! (VIDEO) Screenshoot / YoutubeVeliki šef zadao je veliki izazov Luni Đogani, Dorotei Jovanović i Radi Vasić. Njih tri su morale da iznesu svoje mišljenje o ostalim ukućanima, a prva kojoj je pripala ta čast bila je Luna. Mnoge je zanimalo kako će Luna okarakterisati Doroteu, s obzirom na to da su imale nekoliko žustrih svađa, a modna blogerka je bila veoma nežna:

"Ti si mi bila najiritantija osoba ovde. Tvoj glas je jako iritantan. Ludim dok te slušam. Sada si mi simpatična."

Luna je otkrila tajnu Marijane Zonjić, a zatim joj je poručila da svako ko se igra sa njenom bratom Adamom Đoganijem, imaće problem sa njom:

"O tebi sam totalno promenila mišljenje kad sam čula čime se vodiš da bi ostala ovde. Svako ko pokuša da se igra sa mojim bratom imaće problema sa mnom. Želela si da napraviš fejk priču sa Adamom i igraš se sa tuđim emocijama. Olja, nisi ni malo naivna i sve radiš u svoju korist što se tiče Bojana. Razlika između mene i tebe je što Sloba mene nije ponižavao kao tebe Bojan posle deset dana. Moraćeš da poštuješ malo više sebe. Za Bojana mislim da ne poštuje zene, a ti ćeš tek da pokažeš kakav si, a ja mislim da nisi loš. Maja je premazana svim bojama. Ja znam koliko je Adamu ovde teško. Ja bih ubila za njega i on to zna."

O Ramoni je rekla da je jako bezobrazna, nebitna i da joj je vreme da ide kući:

"Imaćeš probleme ako tako nastaviš da se ponašaš."

Zatim se Luna obratila Zorici Marković:

"Zorice, šta god da kažem lepo za tebe bilo bi dvolično. Ja te poštujem kao ženu koja je uspešna u svom poslu, a zbog ostalih stvari te ne poštujem."

Iako su svi očekivali da će Luna za Staniju Dobrojević imati samo teške reči, modna blogerka sve je iznenadila izjavom:

"Stanija, ja nisam želela rat sa tobom, ali svi su dobili šta su želeli. Želim da ti se izvinim na jučerašnjim teškim rečima. Samo mislim da si se zakačila na mene bespotrebno, a videćeš da si pogrešila."

Nakon Luninog izlaganja, Marijana je rekla da joj je Adam rekao da je Nadežda luda za njim, što je zadrugar negirao, a zatim je nastao opšti haos.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>