TV Show

Parovi

Keba u emisiji apelovao da se vrati izgubljeni pas! (VIDEO)

Pevač Dragan Kojić Keba je u emisiji "Novo jutro" kod Dee i Sarape apelovao da se vrati izgubljeni pas jer su vlasnici očajni. Pored toga govorio je o svom velikom povratku na scenu i najavio da će publika moći da očekuje i nove hitove.

Keba u emisiji apelovao da se vrati izgubljeni pas! (VIDEO) Foto: InstagramDragan Kojić Keba je u toku emisije imao jednu važnu vest, a reč je izgubljenom psu koje je nestalo pre nekoliko dana. On je u razgovoru sa voditeljima otkrio i o čemu je zapravo reč:

"To je Pako i njegova supruga Bela. Bela je maltezerka koja ima 8 godina, nestala je 1. septembra, u subotu, na Mirjevu, kod škole. Jednostavno, tu je blizu kuće Rakovića. Tu se šetala i neko je uzeo verovatno. Nadam se da je to neko ko je video da je kuče zalutalo i da želi da je zbrine. Ja molim ovog momenta, apelujem na gospođu ili gospodina. To su teški momenti, ona je dugo sa njima, kao član porodice. Ovom Paku kada kažete ,,Bela", ono samo mahne repom. Imam veliku nadu da će se Bela pronaći. Ali, na kameri te škole postoje signali i vidi se ko je to uradio. Ona se odaziva na ime ,,Bela", ja sam duboko uveren da će se kuče naći. Niko neće snositi posledice iz tog razloga što porodica Raković misli da nema potrebe, samo žele psa nazad."

Detalje možete pogledati u video snimku koji sledi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PAKO

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on


Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>