Zadruga

Parovi

Zadruga 2: Skandal u karantinu! Varnice već sevaju!

Rijaliti "Zadruga 2" samo što nije počeo, a varnice već sevaju! Skandal u karantinu! Budući učesnici uveliko pristižu u karantin, u kojem će boraviti do sutra, kada zvanično počinje druga sezona hiper-rijalitija, a učesnicima rijalitija pridružili su se i Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Zadruga 2: Skandal u karantinu! Varnice već sevaju! Foto: Instagram



Aleksandra i David su se parkirali nasred puta i odmah napraviti potpuni kolaps u saobraćaju, a čim su izašli iz automobila pokazali su okupljenim fotoreporterima svoje usklađene stajlinge. Ubrzo je pao i poljubac pred objektivima fotoreportera, ali i brutalne prozivke pred svim okupljenim novinarima i budućim učesnicima "Zadruge"! Naime, čim je videla Minu Vrbaški, sa kojom će živeti u Beloj kući, Aleksandra ju je pozdravila rečenicom: 

"Gde si, prostitutko?!"

Ovo je šokiralo sve prisutne, pa i samu Minu, koja je spustila glavu i pravila se da nije čula prozivku Subotićeve. Nema sumnje da će Aleksandrin odnos sa Minom privući ogromnu pažnju gledalaca, a da li će se rat nastaviti i po njihovom useljenju u "Zadrugu" imaćemo prilike da pratimo već od sutra, od 21 čas na Televiziji Pink.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>