TV Show

Parovi

Kija Kockar o bivšem suprugu: Slobodan je lep dečko! (VIDEO)

Pobednica prve sezone "Zadruge", Kristina Kija Kockar, vredno radi na pripremi svoje nove pesme "Potpis", iza koje će i ovoga puta stajati kompozitor Filip Miletić. Ekipa emisije Premijera posetila ju je na snimanju i tom prilikom je između ostalog o bivšem suprugu rekla: "Slobodan je lep dečko i ja sam se udala za njega".

Kija Kockar o bivšem suprugu: Slobodan je lep dečko! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Kija se osvrnula na fizički izgled svog bivšeg supruga, Slobodana Radanovića, koji je rešio da smrša i svoju figuru dovede do savršenstva:

"Ja znam Slobodana i kada je bio mršaviji i puniji tako da meni to ne igra nikakvu ulogu. To je dobro zbog zdravlja, ne treba preterivati. Naravno da je lep, Slobodan je lep dečko i ja sam se udala za njega."

Pošto je na snimanje pesme došla u veoma ležernoj odevnoj kombinaciji, pred premijernim kamerama je otkrila i da li bi svojoj ljutoj suparnici iz rijalitija, Luni Đogani, dozvolila da je stilizuje, s obzirom na to da je ona modna blogerka i kreatorka:

"Ovo je moja kućna varijanta, tako se dolazi u studio, ono u čemu se najbolje osećaš. Luna me nije stilizovala niti će me ikad stilizovati."

Kristina je prokomentarisala i ulazak Lune Đogani u novu sezonu rijalitija "Zadruga":

"Mene su pitali šta mislim o tome, ja sam samo rekla da je konačno našla mesto gde pripada, bolje joj to ide nego da bude modna blogerka zar ne? Dalje ne bih zalazila u to niti me zanima."

U video snimku koji sledi možete pogledati šta je još Kristina ispričala.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>