Region

Svet

Region

Film Južni vetar otvara filmski Festival u Nišu! (VIDEO)

Novi film Miloša Avramovića „Južni vetar“ otvara filmski Festival u Nišu. Pored autentičnog scenarija, publika će imati prilike da vidi najveća glumačka imena. U želji za boljim životom neki od likova napravili su pogrešan izbor.

Film Južni vetar otvara filmski Festival u Nišu! (VIDEO) PromoNovi film Miloša Avramovića „Južni vetar“ otvoriće u subotu uveče u Nišu ovogodišnji Festival glumačkih ostvarenja. Publika u Nišu imaće priliku da pretpremijerno vidi ovaj jedinstveni akcioni triler, koga pored autentičnog scenarija izdvaja i plejada najvećih glumačkih imena. 

Pored “opasnih” momaka koje tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić i Miloš Timotijević, u ovoj igri dobra i zla videćemo i Dragana Bjelogrlića, Nebojšu Glogovca, Jovanu Stojiljković, Srđana Žiku Todorovića, Bogdana Diklića, Aleksandra Berčeka, kao i goste iz Bugarske Hrista Shopova i Ivayla Zaharieva.

Scenario, nastao iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisan je autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje. Istovremeno, to je poučna priča upućena mladima u Srbiji, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>