Pinkove Zvezdice

Parovi

Pinkove Zvezdice

SUPERFINALE PINKOVE ZVEZDICE: Teodora-Tara Stojanović otkriva šta oseća pred večerašnji nastup!

Petnaestogdišnja Teodora-Tara Stojanović iz Beograda osvojila je region svojim spektakularnim nastupima u najgledanijem šou programu "Pinkove zvezdice", te je sasvim zasluženo došla do spektakularnog superfinala.

SUPERFINALE PINKOVE ZVEZDICE: Teodora-Tara Stojanović otkriva šta oseća pred večerašnji nastup! Foto: Youtube Printscreen




Teodora-Tara je prezadovoljna svojim učešćem, a utiske pred večerašnje superfinale sumirala je sa nama.

- Najbolji momenat predstavlja svaki moj nastup, na svaki sam ponosna. Uvek dam svoj maksimum i potrudim se da sve izgleda kako treba, tako da mogu da kažem da je svaki trenutak u ovom takmičenju moj omiljeni - rekla je na početku Teodora-Tara.
U četvrtoj sezoni je, osim neverovatnih glasovnih sposobnosti, pokazala da ima talenat i za scenski nastup, a sada nam je otkrila kada je osetila strah na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica".

- Strah sam osetila jedino u prvom krugu, ali u drugoj sezoni. Tad sam baš bila uplašena, ali sada uopšte nemam tremu - rekla je Teodora-Tara.
Ova multitalentovana devojčica je sa nama podelila i šta pomisli pre nego što počne da peva, ali i koliko se promenila od druge sezone.
- Jedino što pomislim pred izlazak na scnu je da treba da dam sve od sebe da bih kasnije bila ponosna na taj nastup, jer on ostaje na Jutjubu zauvek. U odnosu i na prvi nastup, ali i učestvovanje u drugoj sezoni, mi se poboljšalo pevanje, jer sam krenula u školu pevanja, porasla sam, ozbiljnija sam, više se trudim oko nastupa i prihvatam kritike, savete - kaže Teodora-Tara.

Iako nije želela da izdvoji svog favorita, Teodora-Tara je iznela svoje mišljenje o tome ko ima najviše panse za pobedu, ali i sa kim bi volela da snimi duetsku pesmu.
- Ne bih sad da favorizujem nekoga, ali mislim da Ljuba Stanković ima velike šanse da pobedi. Što se tiče dueta, snimila bih ga sa Mijom Mustafom jer smo najsličnije - rekla je ova Beograđanka i dodala za koju pesmu bi volela da je njena:

- To bi sigurno bila pesma Dua Lipe 'New Rules'.

Teodora-Tara je veoma uzbuđena pred samo superfinale i, kako sama kaže, očekuje pobedu.

- Zato sam se i prijavila za 'Pinkove zvezdice', tako da da, vidim sebe kao pobednicu, ali videćemo. Kada uzmem u obzir koliko imam publike, prolazak u superfinale je bio za očekivati, mnogo dece me podržava i veoma sam im zahvalna zbog toga. Nemam tremu pred superfinale, ali sam veoma uzbuđena i jedva čekam da vidim kako će se sve završiti - rekla je Teodora-Tara za kraj.
Ukoliko je Teodora-Tara vaš favorit i želite da je vidite kao pobednicu "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za nju.

- za Srbiju 11 na broj 3010
- za Crnu Goru 11 na broj 14664
- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C11na 091514402
- za Makedoniju GLA(razmak)C11 na 141345
- za Hrvatsku GLA(razmak)C11 na 666555
- za Sloveniju GLA(razmak)C11 na 3223
- za Austriju GLA(razmak)C11 na 0900506506
- za Nemačku GLA(razmak)C11 na 44144
- za Švajcarsku GLA(razmak)C11 na 9292
- za Norvešku GLA(razmak)C11 na 2098
- za Švedsku GLA(razmak)C11na 72027
- za Dansku GLA(razmak)C11 na 1963
- za Australiju GLA(razmak)C11 na 19707799

Nastup Teodore-Tare ćete gledati u velikom superfinalu  četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!


 

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Promo

Povezane vesti:


>