Region

Svet

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović potpisali predbračni ugovor!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović privode kraju pripreme za svadbeno veselje koje će biti upriličeno sledeće nedelje. Oni su kako neki mediji navode potpisali i predbračni ugovor, a zašto i nebi kada se venčavaju iz ljubavi, a ne zbog materijalnih stvari.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović potpisali predbračni ugovor! Foto: Instagram



Predbračni ugovor nije nikakvo čudo već normalna stvar koju sve više prihvataju i potpisuju parovi širom sveta, a u poslednje vreme sve češće i kod nas. Navodno, u ugovoru je navedene pokretna i nepokretna imovina supružnika, koju prilikom razvoda ne mogu da dele. To znači da sve što unesu u brak, ukoliko dođe do razvoda, ostaje njima. Filip Živojinović neće imati pravo na njen stan u Beogradu. A automobil koji je dobila na poklon od Filipa ostaje njoj. Sve što budu stekli tokom braka deliće se ravnopravno ukoliko za tim bude potrebe. S tim da svako od njih ima pravo da se odrekne svog dela u korist druge strane. Inače, u okviru predbračnog ugovora stoji i stavka po kojoj oboje imaju apsolutno pravo korišćenja pokretne i nepokretne imovine supružnika tokom trajanja braka. 

Aleksandra Prijović i Filip venčaće se 21. juna u Crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Sa njegove strane kum je Miloš Teodosić, dok je sa njene Aco Pejović. Svadbeno veselje zakazano je u "Belekspo centru", a prisustvovaće 900 zvanica.

Podsetimo se, predbračni ugovor potpisala je i Suzana Mančić koja je tim činom želela da ćerkama njenog verenika Simeona Ocokomisa, za kojeg će se udati 1. jula, pokaže da je ne zanima njegova imovina i da ne treba da brinu da će ostati bez ičega.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com


>