Zadruga

Parovi

Zadruga: Stigla vest zbog koje su učesnici odmah SKOČILI na noge!

Veliki šef je danas imao veoma važno saopštenje za sve finaliste najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". To je prouzrokovalo da učesnici odmah počnu da se raduju.

Zadruga: Stigla vest zbog koje su učesnici odmah SKOČILI na noge! Foto: youtube




Prvi serijal rijalitija "Zadruga" izazvao je nezapamćenu pažnju gledalaca i da se u Srbiji, ali i šire priča i komentarišu jedino dešavanja u Beloj kući. To je bio razlog zašto je Veliki šef odlučio da na specijalan način pokaže zahvalnost svim ukućanima za trudu koji su uložili tokom proteklih više od devet meseci.

Kako su naredni redovi veoma važni, a vest koju ćete čuti lepa i sigurni smo da će značiti svima, molimo vas za pažnju! Danas u toku dana su na tekuće račune svih Zadrugara koji su učestvovali u ovom projektu i svih vas koji ste još uvek u takmičenju legli svi honorari. Dakle, iako je po ugovorima koje ste potpisali rok za isplatu honorara 60 dana nakon završetka rijalitija, Veliki šef je doneo odluku da već danas, pre nego što je rijaliti uopšte završen, sav novac bude na vašim računima. Dragi naši finalisti, sada kada je svima isplaćen novac za učestvovanje u prvom serijalu Zadruge, ostaje još samo da vam od srca poželimo uspeh u ovom takmičenju”, pročitao je Mića u pismu Velikog šefa.


 

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>