Zvezde Granda

Parovi

Saša Popović o narednoj sezoni Zvezde Granda, honoraru, žiriju, penziji!

Saša Popović o narednoj sezoni "Zvezde Granda", honoraru, žiriju, pljački kuće, ćerki, sinu ali i o svojoj penziji... Biće promena ali neće biti više novca za žiri! 

Saša Popović o narednoj sezoni Zvezde Granda, honoraru, žiriju, penziji! Foto: InstagramDirektor " Zvezda Granda" Saša Popović otkriva da će i u narednoj sezoni članovi žirija biti Marija Šerifović, Viki Miljković, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Jelena Karleuša i Aca Lukas, ali da im neće dati više novca:

" Honorar? Pa "Zvezde Granda" su im toliko donele, da im ne treba više nijedan honorar. Sastav se neće promeniti, barem tako mislim zasad. Mi smo već spremili novu sezonu. Imamo neka nova pravila. Kako do sada kandidatima nije bilo lako sa žirijem, tako sada žiriju neće biti lako s kandidatima. Ne mogu sada da otkrivam, to je tajna. Jedno je sigurno, ovo je najbolja i najinteresantnija sezona koju smo do sada uradili."

Što se tiče nedavne pljačke njegove kuće, on kaže da istraga još nije utvrdila ko su počionici ali on živi sasvim normalno jer veruje da se tako nešto neće nikada ponoviti. Kada govori o svojoj ćerki, osmeh kaže više od svake reči:

" Aleksandra je upisala fakultet, nju ne zanima "Grand", niti neka funkcija tamo, u potpuno je drugim vodama. Sin je tonac na "Grandu" i radi već godinama."

Najvećim "Zvezdama Granda" Saša smatra Radu Manojlović, Milicu Todorović, Milicu Pavlović, Tanju Savić, Katarinu Grujić, Aleksandru Prijović...

"Ima ih zaista puno i sve su one dogurale do nekog visokog nivoa. Videćemo koja će prva napraviti solistički koncert, nije važno da li će to biti Sava centar, Arena ili neka hala."

Šuškalo se o penzionisanju ali Saša je ovo demantovao rečima da do "daljnjeg ništa od penzije".

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>