Zadruga

Parovi

Zadruga: Zoricu majka htela da udavi ali joj ne zamera! (VIDEO)

Zorica Marković se nalazi u rijalitiju "Zadruga", a danas puni 59 godina. Ipak, njen rođendan učesnici nisu obeležili. Pevačica je rekla kako ima potrebu da ispriča priču koju ne znaju ni novinari. Majka je htela da je udavi ali joj ne zamera!

Zadruga: Zoricu majka htela da udavi ali joj ne zamera! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Zorica Marković je objasnila da potiče iz jednog malog sela pored Kosjerića, da ih je bilo petoro dece u porodici , da se teško živelo, a za sebe kaže da je rođena slučajno:

"Moj otac je bio rabadžija, živeo je u Valjevu i radio, mi smo bili sa majkom. Ja sam rođena slučajno. Ja kada sam se rodila, moja sestra se udala, koja je starija od mene dvadeset godina. U to vreme je bilo sramota da tašta gaji bebu. Mama je išla u Valjevo, nosila tati košulje i tamo je dobila bolove i ja sam se rodila u štali."

Dodaje da je majku bilo sramota i da joj je pred smrt priznala da je bila suvišna:

"Bila sam suvišna.. i dok je tata otišao po vodu, ona je htela mene da udavi. Nisam joj zamerila, težak život! Ona je stalno govorila da sam ja rođena na veliki praznik, to je drugi jun. Međutim, ja sam bila srećna jer je moj otac tvrdio da je to trideset prvi maj, a mi smo tada slavili ovde kada je bio rođendan Velikom šefu. To je bio najsrećniji dan u mom životu. Ćutala sam! To je bio moj najlepši dan, pravi rođendan. Onda su roditelji razmišljali šta će biti sa mnom, onda su me posle nekoliko dana prijavili i meni u dokumentima svim piše deveti jun, a ja nisam rođena tada, nego trideset prvog maja."

Zorica je rekla kako je svoj rođendan slavila sve do trenutka kada nije imala tešku operaciju koja je na svu sreću prošla u najboljem redu, zbog čega od tada slavi samo jedanaesti avgust kao svoj rođendan. Nakon svog izlaganja Zorica je dobila veliki aplauz od strane svojih cimera.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>