Lepota

Ljubav & Sex

Stomak krijte ispod odeće?! Ne radite ove stvari!

Svaka žena brine o tome kako joj izgleda stomak ali ne rade sve žene prave stvari u vezi toga. Svakako je najbolje vežbati bar nekoliko puta nedeljno ali ukoliko to iz nekog razloga ne možete i stomak krijete ispod odeće, onda ne radite nikako ove stvari pri odabiru odeće.

Stomak krijte ispod odeće?! Ne radite ove stvari! Svet PlusPrema eksperimentu koji je sproveo "MailOnline", muškarci vole mali ženski stomak. Oni su prirodni i lepši nego abs. Ako muška mišljenja nisu dovoljna da vas uvere, a vi još uvek želite sakriti stomak ispod odeće, trebali biste to učiniti na pametan način, inače, postoji šansa da ćete ga učiniti većim.

- Nosite labavu odeću! Jednobojna odeća je najbolji izbor. Tamne boje stvarno izgledaju bolje, ali to ne znači da ne biste trebali nositi pastelne boje kao što su bež, bela kafa, bledo-ružičaste ... Ipak kroj odeće je najvažnija stvar. Čvrsta odeća samo ističe nesavršenosti vašeg oblika. Bolje nositi slojeve bez naglašavanja struka i kukova. Možete nositi i elemente iste boje.

- Vertikalni ukrasi - pruge. Ako ih baš volite trebali biste razmotriti i širinu pruga i njihovu frekvenciju. Široke pruge mogu vas vizualno povećati pa odaberite odeću sa uskim i gustim prugama.

- Da biste skrenuli pažnju sa stomaka stomaka, možete istaknuti grudi. Jednostavna, ali zanimljiva odeća bez dubokog šlica su crne haljine, klasične pantalone, bluze i suknje...Oni koji imaju lepe noge trebaju ih istaknuti ali ovo ne znači nužno da nosite malenu mini suknju, već suknje ili haljine koje su malo duže od kolena.

- Kada se radi o haljinama, možete odabrati odeću sa ravnim rezom. Veliki cvjetovi su pravi izbor. Izbegavajte haljine na preklop koje ističu upravo problematično područje. Odličan je 
način da se sakrije stomak nošenje trapezastih haljina bez uskih mesta. Haljine sa visokim strukom takođe su dobra opcija. 

- Jednobojne košulje i košulje uopšte su takođe izvrstan izbor za zabavni vikend ili čak i posao ako odaberete prave uzorke.

- Ravne traperice sa visokim strukom su dobre za vas ali treba biti vrlo oprezan pri odabiru pojasa: ako je prevelik sa velikom kopčom, to će upropastiti vaš izgled jer će privući pažnju upravo na područje stomaka. To bi bilo, priznaćete suprotno onome što želite.

- Kardigan je univerzalni komad odeće. Dobro ide sa pantalonama, trapericama, suknjama i haljinama. To će stvoriti vertikalnu liniju koja će izravnati vaše telo.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>