Region

Svet

UDALJILI SE ZBOG... Brat Rade Manojlović otkrio zašto se ne viđa sa sestrom!

Brat Rade Manojlović, Nenad Manojlović koji će se uskoro ostvariti u ulozi roditelja, priznao je da skoro uopšte nema kontakt sa sestrom, a otkrio je i razlog tome.

UDALJILI SE ZBOG... Brat Rade Manojlović otkrio zašto se ne viđa sa sestrom! Foto: Youtube Printscreen
 Brat pevačice Rade Manojlović, Nenad, krenuo je stopama sestre kada je karijera u pitanju, ali otkriva da se sa njom ne konsultuje vezano za muziku. On priznaje da mu se dopada sestrin dečko Haris Berković i da bi voleo da se Rada uda za njega.

 "Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Mlad je, lep i lepo peva. Pred njima je blistava karijera, ako budu pametni i mudri mogu lepo to da iskoriste. Haris i ja smo se upoznali kroz takmičenje, jer je bio prvi put u mojoj generaciji. On je dečko prva liga, bio mi je na svadbi sa Radom", kaže Nenad, koji se nedavno oženio, a svakog dana očekuje da dobije dete, supruga mu je u devetom mesecu trudnoće.
 
 

Vidimo se veceras na Beckom oskaru popularnosti 👄

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on May 30, 2018 at 8:26am PDTOn je progovorio i o tome zašto se sa sestrom ne viđa toliko često.

 "Rada i ja smo dijametralno suprotni, vidimo se jednom u tri godine. Retko se čujemo, ona je jedna od pet najpoznatijih pevačica na Balkanu i ja razumem da je zauzeta. Pored emisija, snimanja i nastupa, svaki slobodan minut gleda da prigrli za privatan život", kaže pevač, a na pitanje da li je oguglao na pisanja o njegovoj sestri i šta na to kaže njihov otac, odgovara:

"Ni sa ocem nisam baš preterano u komunikaciji, ali mislim da smo svi ogluglali na sve priče o njoj."

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com/Blic


>