Region

Svet

Nestala Soraja Vučelić! Njen PR tim objavio uznemirujuće saopštenje!

Soraja Vučelić se nedavno našla u centru pažnje kada joj je zabranjen ulazak u Srbiju jer je označena kao bezbednosno rizična osoba. Ona je tom prilikom bila deportovana u Crnu Goru, gde joj se gubi dalji trag.

Nestala Soraja Vučelić! Njen PR tim objavio uznemirujuće saopštenje! Foto: Youtube Printscreen




Srpska starleta, Soraja Vučelić, koja se nedavno našla u centru skandala jer joj je zabranjen ulazak u Srbiju, pa je vraćena sa granice, poslednji put je viđena 3. juna na crnogorskom primorju, prema saopštenju njenog PR-a.

Soraja, navodno, nema pristup svom broju telefona, a niko ne zna gde je od kraja prošle nedelje.

- Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo zvaničan ishod istrage, ukoliko je informacija tačna - piše na profilima na društvenim mrežama srpske starlete.

- Takođe želim da obavestim javnost da je Soraja Vučelić zadnji put locirana u Budvi, 3. juna. U prilog ovome, obavestio sam i premijerku Srbije Anu Brnabić sa molbom da mi pribavi bilo kakav podatak od MUP-a Srbije koji bi bio značajan za pronalazak Soraje Sare Vučelić.

Čeka se na njen odgovor i na odgovor MUP-a zbog čega je Soraja stavljena na crnu listu kao visokorizična za bezbednost Srbije i njenih građana - stoji u saopštenju PR-a Ljubana Kovačevića.- Molim sve ljude ukoliko imaju bilo kakav podatak o Soraji, kao i lokaciju gde je zadnji put viđena, da se jave na ovaj profil sa informacijama - navodi se na Sorajinim profilima.

Viber

Autor: J.G.
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>