Zadruga

Parovi

Zadruga: Draginja dala punu podršku Luni! Advokati su spremni! (VIDEO)

Sloba Radanović je u rijalitiju "Zadruga" dobio mogućnost da se čuje sa majkom. Draginja je dala punu podršku Luni i poručila sinu da su advokati spremni! Posavetovala ga je da ne pada na provokacije.

Zadruga: Draginja dala punu podršku Luni! Advokati su spremni! (VIDEO) Screenshoot / Youtube



Osim što je ove nedelje vođa "Zadruge", usledio je još jedno iznenađenje za Slobu Radanovića. Pevač je dobio poziv i razgovarao sa svojom majkom Draginjom. Ona je odmah krenula sa pričom kako ga čeka advokat napolju i kako ne treba Kija da mu priča šta da radi, Sloba je za to vreme pokušavao da sazna kako su ona i njegov tata. 

Draginja je insistirala da čuje Lunu Đogani, iako je Slobodan pokušao da joj objasni da  ona nije u blizini:

"Nemoj da te provocira za advokata, advokat je spreman. Ti ne znaš šta se radi napolju ovih devet meseci, ne daj da ti iko radi iza leđa. Hoću da čujem Lunu. Punu podršku imate napolju, kad budeš izašao sve će ti se samo reći"

Nakon ovoga pojavila se Luna, a jedino što je uspela da čuje, pre nego što se veza prekinula je Draginjin savet:

"Držite se vas dvoje zajedno, jer, vidite i sami. Ćao, Luno. Da budete dobri i složni, nemojte da se svađate nego budite dobri, imate punu podršku od rodbine i prijatelja, zna Sloba kojih prijatelja."

Nakon razgovora, Luni je bilo jako žao što Slobinoj majci nije uspela ništa da kaže ali bilo je primetno da nije skidala osmeh sa lica, pa je čak i prokomentarisala:

"Ona je pametna žena koja sve vidi kako treba, samo ti ne znaš. Kakav glas žena ima, anđeoski glas... Luno me zove. Je*em ti, šta uradi čovek."

Sloba je ipak mišljenja da oni ne trebaju da se mešaju o ovakve stvari:

"Eto, ja sam zvao da pitam kako su, da malo popričam sa njima... Ako sam rekao da se ne mešaju ni u šta, neka se ne mešaju ni u šta. Znam koliko se oni nerviraju. Ali dobro su, čim moj ćale dobacuje sa strane."

Pogledajte kako je ovaj razgovor izgledao.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com

Povezane vesti:


>