Zadruga

Parovi

Zadruga: Ovo je biznismen sa kojim je Ana Korać bila u vezi!

Ana Korać je osoba o kojoj se, bar što se ticalo rijalitija "Zadruga" malo znalo. Nije pričala puno ni o sebi, niti o privatnom životu. Ipak isplivale su neke informacije. Ovo je biznismen sa kojim je Ana Korać bila u vezi!

Zadruga: Ovo je biznismen sa kojim je Ana Korać bila u vezi! Foto: Instagram



Ana Korać nije imala emotivnih veza u rujalitiju "Zadruga", bilo je bliskog druženja sa Janjušem, pa su mnogi komentarisali da tu postoje neke simpatije, pao je poljubac sa Anđelom i opet ništa vredno pomena... O njenoj prošlosti znalo se jako malo, a onda se na društvenim mrežama pojavila njena fotografija sa srpskim biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom, koji je bio u vezi sa mnogim poznatim damama među kojima je bila bivša učesnica rijalitija "Farma", Jelena Milošević Balerina, pevačica grupe "Models", Zorana Andrić i druge...

Izvor blizak biznismenu je za Pink.rs rekao:

"Oni su bili zajedno nekoliko meseci. Ne držite me za reč, ali mislim da je ta veza trajala od februara 2017. do maja 2017. I bila je to veza u pravom smislu te reči, nije bilo nikakvog skrivanja. Samo što Ana tad nije bila poznata, ali bila je jednako atraktivna kao sada. Tigar je oduvek voleo lepe devojke i znao kako da ih osvoji, te ne čudi što i ona nije odolela njegovom šarmu i muvanju."

Dejan Popović je za Pink.rs ovoga puta potvrdio informaciju o vezi sa ovom zadrugarkom:

"Tačno je da smo Ana i ja bili zajedno. Kao što sam već rekao, o njoj imam jako lepo mišljenje i ne bih više ništa o tome govorio. Hvala na razumevanju."

Ostaje nam da vidimo kako će Ana Korać nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga" reagovati na njegovu izjavu i hoće li potvrditi i otkriti još neke detalje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>