Svet

Region

Rajan Rejnolds objasnio kako je sačuvao brak sa Blejk Lajvli!

Poznati holivudski par već pet godina u srećnom braku, ali kao i svaka zajednica imaju trzavice, koje su dospele i javnost. Ipak, holivudski zavodnik otkrio je kako je uspeo da sačuva brak sa lepom glumicom.

Rajan Rejnolds objasnio kako je sačuvao brak sa Blejk Lajvli! Foto: PinterestIako su mediji više puta spekulisali o njihovoj bračnoj krizi, slavni par je svojim pojavljivanjem i prisnim odnosom uvek demantovao priče.

Rajan i Blejk imaju dve ćerke, jednogodišnju Ines i trogodišnju Džejms. Uprkos brojnim obavezama oko dece, ali i poslovnih angažmana, njih dvoje imaju jedno pravilo koje ih čini bliskim.

"Ne dozvoljavamo našim rasporedima da se preklapaju. To znači da kada snimam film, ona u tom periodu ne radi", rekao je Rajan za magazin "Pipl".
Jedan od najseksepilnijih glumaca kaže da prezaposlenost nije dobra za brak, ali ni decu.

"Mi pokušavamo da budemo veoma prisutni u životu svoje dece. Dolazim iz velike porodice, kao i Blejk, i oboje želimo da stvorimo veoma toplu i srećnu zajednicu za našu decu."

A zasnivanje porodice mu je dalo mnogo bolji pogled na život.

"Sada je mnogo bolje. Imati porodicu znači prestati da brineš o mnogim glupim stvarima i da se fokusiraš na sadašnji trenutak."

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>