Svet

Region

Morgan Frimen: Nije u redu izjednačavati šale sa strašnim incidentima poput napada!

Američki glumac Morgan Frimen rekao je da nije napadao žene, dodajući da nije u redu izjednačavati neumesne komplimente ili šale sa strašnim incidentima poput napada.

Morgan Frimen: Nije u redu izjednačavati šale sa strašnim incidentima poput napada! Foto: InstagramFrimen je upravo tako odgovorio na izveštaj američke televizije CNN da ga je više žena optužilo za neprikladno ponašanje. Žene koje su optužile glumca navele su da im je upućivao komentare na fizički izgled i odeću ili stavljao ruku na donji deo leđa. Glumac je naveo da pokušava sa se ljudi oko njega osećaju cenjeno, dodajući da je možda ženama upućivao komplimente i šale ali da to nije ispalo onako kako je očekivao.

Morgan Frimen koji uskoro puni 81 godinu, dobitnik je Oskara za sporednu mušku ulogu u filmu "Devojka od milion dolara" iz 2005. godine. Poznat je po svom dubokom i veoma prepoznatljivom glasu, zbog čega je igrao uloge Boga u igranim i dokumentarnim filmovima.

Posle afere u čijem se centru zbog seksualnog uznemiravanja našao holivudski producent Harvey Weinstein, nekoliko poznatih filmskih ličnosti optuženo je za lična uznemiravanja, a među njima i Kevin Spacey, Steven Seagal, Bret Ratner i drugi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>