Region

Svet

Nina Badrić ne skida osmeh sa lica! Nova romansa?

Lepa pevačica Nina Badrić u poslednje vreme ne skida osmeh sa lica. Da li je razlog za to zaljubljenost nova romansa, kako se priča?!

Nina Badrić ne skida osmeh sa lica! Nova romansa? InstagramU poslednje vreme se šuška kako se lepa pevačica Nina Badrić zaljubila u privatnog preduzetnika Tina Bralu. Ona je sa šarmantnim Tinom viđena na večeri u zagrebačkom restoranu, a par je zajedno uživao i na Maldivima - kako prenosi  RTL Exkluziv.

Nina kaže da je život da se živi između četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona. o svom partneru je otkrila:

"Meni je odanost najseksi. Muškarac koj je veran u svakom pogledu. Mislim da je to izvodljivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav, ćosav, čupav.''

Pevačica, koja nakon razvoda od Bernarda Krasnića izbegava da priča o privatnom životu, kaže kako danas ima samo jedno pravilo:

"Nekako završim baš s tim za koga sam rekla s njim nikada, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi."
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>