Svet

Region

Mladoženja u 57. godini! Glumac kojeg obožavate staje na ludi kamen

Holivudski zavodnik rešio je da načini jedan od najvažnijih koraka u svom životu. Odlučio je da pred oltar odvede izabranicu svog srca, sa kojom ima dete ali će za koji mesec biti bogatiji za još jednog člana porodice.

Mladoženja u 57. godini! Glumac kojeg obožavate staje na ludi kamen Foto: youtube




Britanski glumac Hju Grant za nekoliko meseci dobiće dete sa švedskom televizijskom producentkinjom Anom Eberštajn, a to će biti njegovo četvrto dete. Sa Anom već ima 5-godišnjeg sina Džona Munga Granta. Takođe, slavni glumac poznat je po tome da nikada nije nikome rekao sudbonosno 'da', a sada je u 57. godini odlučio da odradi i taj veliki životni korak.

Venčanje simpatične Ane i zgodnog Hjua dogodiće se u junu. “Niko od njegovih prijatelja nikada nije mislio da će doći do tog dana. Uskoro će u penziju i napokon je postao porodični čovek”, rekao je izvor blizak glumcu za strane medije.

Iako se nikada nije ženio, Hju iza sebe ima mnoge veze, ali i decu. Tako je njegova bivša devojka bila trudna u isto vreme kada i njegova sadašnja devojka, a sinove su rodile u razmaku od nekoliko meseci.

Viber

Autor: B.P.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>