Zadruga

Parovi

Zadruga: Reakcija na Slobine reči - Kija pozitivno, Luna ključa od besa! (VIDEO)

Nakon svih dešavanja u rijalitiju "Zadruga", a vezano za ljubavni trougao, Sloba je ženu i devojku pogledao u oči i sve priznao. Reakcija na Slobine reči je naravno različita jer nikako ne mogu biti zadovoljne i žena i ljubavnica. Kija reagovala pozitivno, a Luna ključa od besa.

Zadruga: Reakcija na Slobine reči - Kija pozitivno, Luna ključa od besa! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Ponovo se stvorila se tenzija za stolom rijalitija "Zadruga" kada su novinari postavljali pitanja zadrugarima, a jedno od njih bilo je upućeno Slobi i glasilo je: "Koja od njih dve je pokazala više nerazumevanja prema tebi?"

Slobodan je iskreno odgovorio:

"Mislim da je to Luna. Osam i po meseci nisam imao mrlju u našoj vezi, držao sam je kao malo vode na dlanu, i ta jedna situacija je presudila. Ona mi je govorila da me razume, ali tek sad vidim da me nije razumela. Ja sam na početku povredio Kristinu i sve sam uradio da budem sa Lunom."

Luna nije ostala imuna na ove reči pa je dobacivala dok je on iznosio svoje mišljenje:

"I onda si se is*išao po meni."

Pevač je nastavio da balansira između žene i devojke:

"Neću da zalazim u to da li je iskreno, ali mislim da Kristina nema mržnju ni prema Luni ni prema meni. Nema ni Luna mržnju, ali mi je zamerila za tu jednu situaciju. Luna je pokazala manjak tolerancije prema meni, ne daje mi priliku da se iskupim. Teško je preći preko toga što je ona rekla da joj se gadim i da sam joj uništio život. Ja sam prvenstveno sebi uništio život. Mislim da je ono što sam uradio na početku mnogo teže nego ono što sam uradio sada ."

Kija je za vreme ovog izlaganja imala veoma pozitivnu reakciju dok je Luna bukvalno ključala od besa.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>