Region

Svet

Del Arno band: Samostalni celovečernji koncert u Nišu 9. juna! (VIDEO)

"Del Arno band", najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora, nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem "Nišville jazz festivalu" i posle punih pet godina, održaće samostalni celovečernji koncert u Nišu 9. juna!

Del Arno band: Samostalni celovečernji koncert u Nišu 9. juna! (VIDEO) PromoKoncert "Del Arno banda" biće održan u subotu 9. juna sa početkom u 21. čas u Dvorištu Univerziteta (Banovina). Novi set, novi momenti na koncertnoj listi i svakako dobre stare omiljene pesme iz bogate karijere koja traje više od tri decenije, deo su programa koji će grupa predstaviti u Nišu. "DAB" će ovom prilikom Nišlijama predstaviti premijerno čak dva nova singla "Meni se okreni" i "Stari lek" i na taj način se odužiti publici za dugogodišnju vernost."Del Arno Band" se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom "Jenđe". Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme "Treći svijet" grupe "Haustor". Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa svog novog albuma, sa kojeg će publika moći da čuje dve nove pesme premijerno 9. juna u Nišu!

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 700 dinara mogu se kupiti od četvrtka, 17. maja u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje). Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 800 dinara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>