Zdravlje

Ljubav

Lek za srce star čak 800 godina!

Poznati kardiolog otkrio je prirodni lek za srce star čak 800 godina, koji možete uzimati kako biste sprečili nastanak srčanih oboljenja. Lek se pravi na jednostavan i brz način.

Lek za srce star čak 800 godina! Svet PlusU pitanju je prirodni lek za srce i pokazao se kao uspešan kod srčanih slabosti i drugih srčanih oboljenja. Koristi se onda kada osetite bilo kakve srčane tegobe, kao što su probadanje, preskakanje, stres, pa čak i kod angine pektoris.

Ono što vam je potrebno kako bi ste napravili ovaj lek:

- Litar domaćeg belog ili crnog vina
- dve kašike vinskog sirća 
- 300 g prirodnog meda
- 10 stabljika peršuna (bez korena)


Priprema:

Stabljike peršuna sa sve listovima stavite u šerpu, pa dodati litar čistog prirodnog vina, zatim 2 kašike vinskog sirća. Kuvati desetak minuta ali paziti da ne peni. Na kraju dodati 300 grama prirodnog pčelinjeg meda i ostaviti da prokuva još pet minuta. Dok je još vruće, procedite i još toplo sipajte u staklenu flašu koja je predhodno sterilisana. Dobro zatvorite flašu. Stvaraće se talog ali on nije štetan i treba pre upotrebe uvek promućkati bocu.

Svakodnevno koristiti napitak, po jednu supenu kašiku do prestanka tegoba. Za teže bolesti napitak treba koristiti duže vreme, naravno uz konsultaciju sa lekarom.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>