Svet

Region

Evrovizija 2018: Nova deca u finalu! Savršen nastup Balkanike! (VIDEO)

Evrovizija 2018: "Nova deca" u finalu! Savršen nastup "Balkanike" doneo nam je mesto među 26 zemalja u spektaklu koji će se dogoditi u subotu 12. maja!

Evrovizija 2018: Nova deca u finalu! Savršen nastup Balkanike! (VIDEO) Screenshoot Youtube



Naši predstavnici su u drugom polufinalu najveće evropske muzičke manifestacije u „Altis areni“ oduševili publiku koja ih je sa scene ispratila gromoglasnim aplauzima. Kompozicija sa snažnom emocijom i porukom o lepšem i boljem svetu, u izvođenju sjajnih vokala: Danice Krstić, Ive Banićević, Nevene Paripović i Mladena Lukića, nije mogla da prođe nezapaženo.

Srbija je pročitana prva za ulazak u finale "Evrovizije", nismo imali puno vremena za tremu, nerviranje i pritisak nije stigao da nam skoči. Dalje prolaze: Moldavija, Mađarska, Ukrajina, Švedska, Australija, Norveška, Danska, Slovenija i... Holandija! 

Srbija je sinoć obezbedila prolazak u finale ovogodišnje "Evrovizije", a naši predstavnici, grupa "Sanja Ilić i Balkanika" nisu mogli da sakriju suze radosnice zbog velikog uspeha. Finale će biti održano u subotu uveče, a u bekstejdžu je nakon proglašenja usledilo veliko slavlje.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>