Zadruga

Parovi

Zadruga: Mina ima plan kako da razdvoji Đeksona i Andrijanu! (VIDEO)

Vratila su joj su osećanja dok je boravila u uzolaciji rijalitija "Zadruga". Mina Vrbaški ima plan kako da razdvoji Đeksona i Andrijanu Radonjić! Nada se da mu Andrijana ovo neće oprostiti!

Zadruga: Mina ima plan kako da razdvoji Đeksona i Andrijanu! (VIDEO) Screenshoot YoutubeIako je na "Zadrugoviziji" Duško Radonjić dao blagoslov Đeksonu i njegovoj ćerki Andrijani Radonjić i na taj način potvrdio da konačno odobrava vezu između njih dvoje, on je ponovo u toku noći dozvolio svojoj bivšoj devojci Mini Vrbaški da mu se približi.

Mina je priznala da joj je u toku noći Đekson dozvolio da ga zagrli u krevetu, što je u njoj probudilo nadu da će ponovo biti zajedno. Ona je to ispričala Mariji Ani Smiljanić, koja je ostala u čudu jer zna da su on i Andrijana zvanično u vezi:

"Vratilo mi se sve što mi se sa njim desilo u izolaciji. Pitala sam ga da li bi se ljutio kad bih legla da ga zagrlim. Ko zna kad ćemo opet biti zajedno. Rekao mi je da legnem za pola sata, ali ne znam da li se to čulo. Ja sam otišla u WC i vratila sam se, poljubila sam ga u leđa, mazili smo se. Nadam se do četvrtka, kad puste klip, videće kako smo se mazili. Ona preko svega neće da mu pređe."

Pre razgovora sa Marijom Anom moglo se videti kako Mina zaljubljeno gleda u Đeksona dok spava, a da li je zaista istina ovo što je ukućanka ispričala i kako će Radonjići odregovati ako snimak bude pušten, ostaje nam da vidimo.

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>