Svet

Region

Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije: Još jednom otišao na ulepšavanje! Izgleda jezivo!

Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije, još jednom otišao na ulepšavanje! Rodrigo Alves je otputovao na kliniku u Prag kako bi se podvrgao metodi podmlađivanja. Izgleda jezivo!

Živi Ken potrošio 500.000 evra na operacije: Još jednom otišao na ulepšavanje! Izgleda jezivo! Print screen / Instagram



Rodrigo Alves (34) "živi Ken" kako ga mnogi nazivaju do sada je potrošio više od pola miliona evra na silne operacije (tačnije, 571.815 hiljada evra), a sve to samo da bi izgledao kao lutka. Početkom godine izvadio je četiri rebra kako bi izgledao mršavije i mogao da nosi svoju omiljenu garderobu, zbog čega je kasnije priznao da se pokajao jer je imao određene tegobe i probleme.

Bez obzira što se pokajao zbog nekih intervencija kojima se podvrgao, ipak nije odustao od svoje stare navike i sada se odlučio na novi korak, a radi se o podmlađivanju. Naime, Rodrigo je posetio kliniku u Pragu kako bi se podvrgao najsavremenijem tretmanu podmlađivanja lica, a reč je o ubrizgavanju injekcija sa matičnim ćelijama, vitaminski koktel, fileri, podizanje obrva i botoks, a sve u nastojanju da izgleda mlađe. On kaže da često putuje po svetu kako bi istražio najsavremenije metode i tehnike podmlađivanja i ne namerava da stane dok ne dostigne željeni izgled. 

Živi u Londonu i kako kaže, ako želi da ima inovativnu, neobičnu estetsku proceduru mora da putuje u inostranstvo jer toga u Londonu nema.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>