Region

Svet

Sanja Ilić i Balkanika na Izraelskoj evrovizijskoj žurci!

Sanja Ilić i Balkanika na Izraelskoj evrovizijskoj žurci! Predstavnici Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, nastupili su na Izraelskoj žurci u Lisabonu i oduševili okupljene fanove, ali i predstavnike i članove delegacija ostalih zemalja.

Sanja Ilić i Balkanika na Izraelskoj evrovizijskoj žurci! Promo



Tokom trajanja "Pesme Evrovizije", u Lisabonu se održavaju brojni događaji i žurke koje organizuju fanovi i zemlje učesnice najvećeg muzičkog takmičenja. Do sada , najvažnija među njima bila je žurka Izraela, održana 5. maja, a na kojoj su nastupili i Sanja Ilić i Balkanika sa pesmom "Nova deca". Poziv našoj delegaciji stigao je odmah po dolasku u Lisabon, a pored nas na žurci su nastupili i predstavnici Danske, Bugarske, Rumunije, Makedonije, Islanda, Finske i drugih zemalja. 

Prepoznatljiva pozitivna energija grupe Sanja Ilić & Balkanika obeležila je i ovaj nastup, a do kraje pesme publika je pevala u glas sa našim predstavnicima. Nakon nastupa usledilo je fotografisanje i druženje sa fanovima, koji ne prestaju da ističu koliko im se dopada autentičnost naše pesme i nastupa. Izraelska žurka, još jedan je pokazatelj tradicionalno dobre saradnje naše i izraelske delegacije. 

Nakon uspešnih proba u Altis Areni i brojnih promotivnih aktivnosti, Sanja Ilić i Balkanika večeras će prisustvovati ceremoniji otvaranja ovogodišnje "Pesme Evrovizije" u Lisabonu. Na putu ka ovoj svečanosti, predstavnici svih zemalja prošetaće plavim tepihom, koji simbolizuje okean koji okružuje Portugal.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>