Region

Svet

Dušku Tošiću se slošilo na utakmici od jela koje mu je skuvala Karleuša!

Dušku Tošiću se slošilo na utakmici od jela koje mu je skuvala supruga Jelena Karleuša! Da li su ovo saveti za srećan brak?!

Dušku Tošiću se slošilo na utakmici od jela koje mu je skuvala Karleuša! Print screen / InstagramU emisiji "Zvezde Granda" povela se priča o ljubavi, ženama, braku, pa i raspodeli kućnih poslova, a naravno da je i tu najglasnija bila Jelena Karleuša. Ona je iskoristila priliku i podelila do sada nepoznat detalj iz perioda kada su ona i njen suprug Duško Tošić bili tek "svež bračni par":

"Savet za sve ove gospođe što sede, a i za sve gospođe pored malih ekrana, ja sam Dušku mom opeglala košulju samo jednom. Više mi nikad nije tražio da mu peglam bilo šta."

Zatim je dodala:

"Ja sam mom Dušku skuvala samo jednom, pred utakmicu. To su bile špagete sa zamrznutom džigericom. Nije bilo ništa u frižideru, on čovek ima utakmicu, kaže: ‘Gladan sam’, ja kažem: ‘Evo ja ću ti spremiti”, tek smo bili sveži bračni par… Nađem špagete i nađem zamrznutu džigericu. I ja stavim, onako, sve to zamutim… to se sve pretvorilo u jednu penu."

Bez obzira na sve, Jelena kaže da je Duško svoj ručak pojeo:

"E, ali šta je ljubav, kad ti žena koju voliš skuva ti sve pojedeš. Moj Duško je sve pojeo! To što mu je pozlilo na utakmici je druga stvar. Ali je pojeo i nikada se nije bunio!”

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>