Zadruga

Parovi

Zadruga: Nadežda ne prestaje da iznenađuje! Ostavila cimere u šoku!

Nadežda Biljić i Miki Đuričić skoro dve nedelje su uspevali da od svojih cimera u rijalitiju "Zadruga" kriju ono što se među njima desilo. Ona ne prestaje da iznenađuje! Ostavila cimere u šoku!

Zadruga: Nadežda ne prestaje da iznenađuje! Ostavila cimere u šoku! Screenshoot Youtube



Tokom jučerašnjeg dana, Nadežda je razgovarala sa Borom, Markom i Vojketom o svom odnosu sa Mikijem i tom prilikom rekla da bi vrlo lako mogla da se zaljubi u njega, a zatim objasnila i zbog čega i time izazvala polemiku:

"Meni Miki prija, ja se pored njega osećam kao žena. Pita me kako sam, pita me da li sam gladna. On mi pruža sve ono što jednoj ženi treba. Miki uopšte nije sirovina. Pola kuće bi bilo sa Mikijem, on je jedan od boljih frajera ovde. Zašto sve žene idu kod Mikija po savet, zašto ne idu kod nekog drugog."

Veći deo ukućana bilo je šokiran saznanjem da su pevačica i pčelar iz Kupinova novi par rijalitija, a igra istine koju su zatim igrali bila je idealna prilika da ih ispitaju o detaljima. Međutim, to je opet izazvalo opšti haos među ukućanima.

Prva je Zorica Marković upitala Nadeždu koliko puta je imala seksualnu akciju sa Mikijem, kao i gde se to dogodilo. Nadežda je ustala i pred svima priznala šta se dešavalo:

"Posle Uskrsa, u izlogu" - rekla je Nadežda, pokazjući cimerima mesto na kome je bila intimna sa Mikijem.

Miki se nadovezao:

"Dobro, desilo se, zar je bitno gde? Ja se slažem sa Nadeždom da je bilo tamo gde je ona rekla. Desilo se dva puta. Ovde se laže osam meseci. Ako neki misle da će ljudi sprati svoja go*na tako što će reći da smo se Nadežda i ja je*ali, onda evo priznajemo. U butiku je bilo, iza paravana. Mi smo se dogovorili da se to više neće dešavati."

Izgleda da je Viktorija bila najviše u šoku pa je postavila više pitanja:

"Kada sam saznala za to što ste uradili pitala sam Mikija, on mi je rekao "Ja nikoga nisam silovao", posle toga sam pitala tebe a ti si rekla "Ja imam cilj u životu, to je moja stvar i šta tebe briga. Ja sam imala se*s sa favoritom". Sad te pitam, kako se zove ta veza ako on tebe kre*ne dva puta i onda ode svako na svoju stranu? Zašto ne ideš kod Mikija pa spavate zagrljeni? Zašto se ti, kao žena, ne osećaš loše?"

Nadežda je vikala:

"Otkud ti znaš da se mi nismo kre*nuli više od dva puta? Ja se ne sećam da sam to izjavila a ako sam rekla, to je bila ironija. Uradila sam to zato što se pored njega osećam kao žena. Ti si meni rekla da se ja je*em za cigare."

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>