Region

Svet

Region

Serija Nemanjići: Upoznajte surovog plavookog lepotana, poručuje Dubravko Jovanović!

Serija "Nemanjići - rađanje kraljevine" i dalje izaziva različite komentare, a glumac Dubravko Jovanović poručuje: "Upoznajte surovog plavookog lepotana."

Serija Nemanjići: Upoznajte surovog plavookog lepotana, poručuje Dubravko Jovanović! Screenshoot YoutubeGlumca Dubravka Jovanovića, publika ima priliku da vidi u ulozi Kulina bana u "Nemanjićima", a on je obelodanio detalje o liku koga igra u popularnoj seriji:

"Tumačim lik Kulina bana. Zaboravite na nasmejanog, razdraganog Dubravka i upoznajte surovog plavookog lepotana! Biće to nešto sasvim drugačije od mene. Taj deo naše istorije bačen je u zapećak. Bez prošlosti ne znamo šta je sadašnjost, niti da stremimo ka budućnosti. Istina boli, ali sve što je činjenično postojalo biće prikazano u seriji."

Ovog glumca imali smo prilike da gledamo u "Želji zvanoj Tramvaj", "Prokletoj avliji", "Sivom domu", "Na putu za Katangu"... Dubravko ima četvoro dece sa Majom Jovanović menadžerom u oblasti kulture koja se godinama bavila produkcijom i režijom u pozorištu i na televiziji. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>