Region

Svet

Hapse Severinu!? Sud izdao nalog da je policija privede!

Hapse Severinu!? Sud izdao nalog da je policija privede zato što je izbegla još jedno ročište u nizu.

Hapse Severinu!? Sud izdao nalog da je policija privede! Print screen / Instagram



Nakon što je juče u Zagrebu izbegla još jedno ročište u nizu, sud je izdao nalog za hapšenje Severine Kojić, saznaje Srpski telegraf. Naime, hrvatska pevačica i njen suprug Igor Kojić trebalo je juče da se pojave u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu na suđenju sa ocem Severininog deteta Milanom Popovićem povodom zabrane objavljivanja fotografija maloletnog Aleksandra na društvenim mrežama, ali izbegli su ročište.

Izvor iz Hrvatske kaže, da se Severina i njen suprug ponovo iživljavaju nad sudstvom jer je ona više puta uhvaćena u laži dok je navodila razloge svog nedolaska na suđenja i da su joj ovoga puta poslovne obaveze poslužile za to da izbegne suđenje zakazano za 16. april. Naime, ona je navodno imala dogovorene obaveze vezane za posao pre nego što je primila poziv za ročište.

Izvor još dodaje:

"Kako nije prvi put da se pevačica neodgovorno ponaša prema sudskim organima jer je, zahvaljujući potvrdama njenog prijatelja i menadžera Tomislava Petrovića, i ranije odgađala dolazak na suđenja, posebno joj je skrenuta pažnja da je trebalo da uskladi poslovne obaveze s jučerašnjim ročištem, budući da se radi o interesima deteta. Zbog toga je sud izdao nalog da policija privede Kojićevu."

Milan Popović, koji se odazvao pozivu za jučerašnje ročište, dostavio je sudu izveštaj sa novim fotografijama objavljivanja maloletnog deteta na društvenoj mreži  Instagram Severine Kojić.

Severinin menadžer sve ovo negira.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>