Region

Svet

Region

Premijera filmova Neće moći ove noći i Cvrle nikad ne letiš sam (VIDEO)

Premijera filma "Neće moći ove noći"  i "Cvrle nikad ne letiš sam" u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center!

Premijera filmova Neće moći ove noći i Cvrle nikad ne letiš sam (VIDEO) Screenshoot Youtube



Pogledajte premijerno urnebesnu komediju "Neće moći ove noći" , samo u bioskopu Cineplexx 18. aprila u 20 časova. Kada troje roditelja otkriju plan njihovih ćerki o gubljenju nevinosti na maturi, organizovaće jednovečernju tajnu operaciju kako bi zaustavili klince u njihovim namerama. 

 

U četvrtak 19. aprila u bioskopu Cineplexx Delta City u 18 časova biće održana specijlna projekcija filma „Cvrle nikad ne letiš sam”. Ekipa koja učestvuje u sinhronizaciji će ovom prilikom pozdraviti publiku i tako svečano ulepšati gledanje neodoljivog junaka Cvrleta.

Film donosi jednu dirljivu priču o avanturi koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Ekipu koja daje glas omiljenim likovima čine: Dimitrije Nikolić, Anđela Džaferovi, Dragan Vujić Vujke, Nikola Nemeš, Ivan Zarić, Vesna Paštrović, Marko Marković, Zdravko Savić, Ljubiša Dinčić, Dušica Novakovi, Nikola Šurbanović, Ivan Pavličić i Milan Gromilić. Specijalne gošće: Milica Todorović, Neda Ukraden i Sanja Kerkez.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>